Koti ja koulu ovat lapsen tärkeimmät kasvun paikat, siksi on tärkeää että ne toimivat yhdessä.

 

Askolan koulun vanhempainyhdistys ry (Askolan yläasteen vanhempainyhdistys ry) on meidän vanhempien oma yhteistyöelin koulussa, teemme tiivistä yhteistyötä koulun kanssa, vaikutamme toiminnallamme lasten viihtyvyyteen ja hyvinvointiin koulussa ja lähiympäristössä.

Vanhempainyhdistys luo mahdollisuuksia monenlaisen toiminnan toteuttamiseen: liikenneturvallisuus, uni ja jaksaminen, murkkuiän vanhemmuus, päihteet ja nuoret ja  paljon, paljon muuta.  Meillä vanhemmilla on tietoa ja taitoa moneen asiaan.

Yhteisiä juttuja voi tehdä luokka- tai koko koulun tasolla. Olisiko sinulla antaa aikaa  toimintaan? Tunti kuukaudessa tai vuodessa?  Tai ideoita toimintaan – lähetä ne puheenjohtajalle.

Askolankoulun vanhempainyhdistys ry kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Vanhempainyhdistyksen kokoukset ovat kaikille koulun koululaisten vanhemmille avoimia.  Kokouksissa ideoimme miten annamme virikkeitä nuorillemme koulussa ja kannustamme heitä olemaan aktiivisia.

JÄSENEKSI LIITTYMINEN JA JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

Yhdistyslaki 11 §:n mukaan hallituksen velvollisuus on pitää jäsenluetteloa, johon on merkitty vähintään kunkin jäsenen täydellinen nimi ja kotipaikka.

Jäsenrekisteriseloste löytyy tästä!

Henkilöjäsen

- jäsenmaksu 0 euroa

 

 

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.